Cursus Engels Amsterdam

Wil jij een cursus Engels Amsterdam volgen, de cursus Engels Amsterdam starten en je Engelse taalkennis nog verder uitbreiden? Bij ons in Amsterdam volg je flexibel een cursus Engels.

Wij zorgen dat je in Engels verstaanbaar kan maken. Je leert gesprekken voeren in het Engels en werkt aan je luister-, schrijf- en leesvaardigheid. Maar met een bassiscursus Engels investeer je ook in jouw toekomst.

Engels is een wereldtaal die steeds belangrijker wordt in het bedrijfsleven. Enthousiast? Bij ons kun je elke dag starten met de basiscursus Engels.

Bepaal zelf je studietempo

Bepaal zelf je studietempo en hoe lang je over de cursus Engels doet. Je kan de cursus sneller doorlopen als je wil. Heb je langer nodig? Dan mag je kosteloos verlengen. Zo volg je de cursus Engels Amsterdam geheel flexibel en op jouw moment. Je studeert met handige (online) studietools, echte studieboeken en krijgt begeleiding van vakdocenten.

Korting voor gevorderden

Heb jij Engels voor beginners met plezier afgerond en wil je je kennis verder verdiepen met Engels voor gevorderden van ons? Dan krijg jij 15% korting voor gevorderden op de tweede cursus! Of misschien is het flexibel studeren zo goed bevallen dat je verder wil met een van onze erkende opleidingen. Ook dan krijg je als oud student 15% korting.